Gå til innholdet
Podcast, oljebolag, mindre oljebolag, små oljebolag

Paretopodden, ep. 13 Mindre Oljebolag

Vi tittar på många spännande mindre oljebolag i denne podcast, som fångar hela spektrat från AkerBP och Lundin till Questerre, DNO och African Petroleum.

 

Mer detaljerade kommentarer, prognoser och rekommendationer finns i de senaste analyserna av de nämnda bolagen. Här finns länkar till relevanta analyser på vår hemsida:

 

 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.