Gå til innholdet

Norwegian - Potentiellt bud

Flygjätten IAG har köpt aktier i Norwegian och indikerar intresse för potentiellt bud på bolaget. Vår analytiker kommenterar situationen i detta videoklipp.

Det blev idag känt att flygjätten IAG har köpt en aktiepost i Norwegian Air Shuttle och indikerar intresse för samtal som kan mynna ut i ett bud på bolaget. Vår analytiker Kenneth Sivertsen kommenterar i detta videoklipp.

För ytterligare info om Norwegian, se bolagsanalysen på vår kundweb.

Please note that Pareto Securities acted as joint lead manager in the private placement of equity completed in March 2018 and is engaged as joint lead manager in the proposed subsequent offering.


Bli kund på Pareto på bara 3 minuter med BankID.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

nas

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.