Gå til innholdet

Funcom bolagspresentation

Spelbolaget Funcom har haft en spännande utveckling och är kursmässigt en av vinnarna på Oslo Børs senaste året. CFO Stian Drageset ger oss här en introduktion till bolaget.

Pareto Securities har för närvarande inte någon aktiv fundamental analystäckning på Funcom, men vi täcker som bekant ett brett urval av de andra nordiska börsnoterade spelbolagen. Aktiva kunder kan fritt läsa analyser av dessa på vår kundweb

Pareto Securities erbjuder en komplett handelslösning till dig som handlar aktier och fonder på nätet. Läs mer om våra tjänster här och kontakta gärna våra online-mäklare. 

Med aktivt konto hos Pareto får du full tillgång till våra analyser och estimat. Läs mer om våra tjänster här, eller nyttja vårt välkomsterbjudande nedan. Registrering med BankID på 3 minuter.


funcom

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.