Gå til innholdet

Paretopodden | Oil & Offshore-konferensen 2018

Vi summerar årets Paretokonferens med analytikerna Tom Erik Kristiansen och Cristopher Mo Dege.

Relevanta länkar i denna podcast:

Årets E&P Survey 

Key Takeaways från årets konferens

Fungerar inte länkarna? Det beror på att du inte är kund på Pareto. Alla aktiva kunder (dvs de som har aktier/fonder hos oss och aktivt handlar via oss) får fri tillgång till våra analyser. Läs mer här.

Våra podcasts finner du även på iTunes och Soundcloud. Sök efter #Paretopodden och prenumerera gärna. Där kommer du åt all episoder. 

 

Önskar du att få mer information kring våra tjänster, ta kontakt med Onlinemäkleriet på 08-402 52 10 eller via e-post på online@paretosec.se


Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Relaterade artiklar:

Paretopodden ep. 25 Aksjemarkedets hemmelighet

Pareto-TV
16-08-2018 av Karl O. Strøm intervjuer Jørund Norang

EQNR: Sterk kontantstrøm og produksjonsvekst

Pareto-TV
20-08-2018 av Karl O. Strøm intervjuer Tom Erk Kristiansen

Flytting av portefølje

Aktuellt
06-07-2020 av Karl O. Strøm

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.