Gå til innholdet

Paretopodden avsnitt 30: Oljemarknaden in i 2019

Sedan oktober har oljepriset fallit från en bra bit över 80 till runt 60. Vad hände och vad kan vi förvänta oss för utveckling under 2019? Vi frågar vår oljeanalytiker Nadia M. Wiggen.

 

Vår senaste oljeanalys finner du här: Too much oil going into 2019

För dagliga uppdateringar på olja och oljebolag, abonnera på Energy Daily.

Våre analytiker producerar även en mängd bolags- och sektoruppdateringar varje dag. Mer info om vilka analyser du kan få från Pareto finner du här.


Våra podcasts finner du även på iTunes och Soundcloud. Sök efter #Paretopodden och prenumerera gärna. Där kommer du åt all episoder. 

Önskar du att få mer information kring våra tjänster, ta kontakt med Onlinemäkleriet på 08-402 52 10 eller via e-post på online@paretosec.se

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.