Gå til innholdet

Scatec Solar sänks till Hold, men får höjd riktkurs

Pareto tar idag ned Scatec Solar från Buy till Hold, men ökar samtidigt target price med 10%. Analytiker Fredrik Steinslien förklarar varför.

För mer information om Scatec Solar lyssna på episod 18 av vår podcast Paretopodden, som är en intervju med Scatec-chefen Raymond Carlsen. 

Våra analytiker producerar en rad bolags- och sektoruppdateringer varje dag. Mer info om vilka analyser du kan få från Pareto finner du här.

 

Bli kund i dag i Sveriges mest spännande full-service mäklarhus

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

sso

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.