Gå til innholdet

Bolagspresentation med Bioinvents VD

Vi träffade Martin Welschof, VD för Bioinvent som just nu genomför en fullt garanterad företrädesemission och en riktad emission.

BioInvent International AB avancerar och expanderar nuvarande och nya utvecklingsprogram genom en fullt garanterad företrädesemission och en riktad emission om totalt 240 MSEK. Teckningsperioden för företrädesemissionen pågår 28 mars-12 april. Bioinvents finansiella rådgivare i samband med emissionerna är Pareto Securities.

För att ta del av prospekt och inbjudan till teckning av aktier i Bioinvent International AB klicka här

 

 
 
 

Pareto Securities erbjuder en komplett handelslösning till dig som handlar aktier och fonder på nätet. Läs mer om våra tjänster här och kontakta gärna våra online-mäklare. 

Med aktivt konto hos Pareto får du full tillgång till våra analyser och estimat. Läs mer om våra tjänster här, eller nyttja vårt välkomsterbjudande nedan. Registrering med BankID på 3 minuter.


Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.