Gå til innholdet

Pareto Bank 3Q 2019

Nästan 100 miljoner i vinst och extremt låga kostnader. Vi möter Tiril Haug Villum, CEO på Pareto Bank.

För den fullständiga Q3-presentationen, se Pareto Banks hemsida här

Våra bankanalytikers kommentarer finner du på vår kundweb under PARB. Paretos analysteam i Stockholm, Oslo, Frankfurt och UK täcker ett brett urval av bolag. Se här hur du kan få tillgång.
 

 

Ta del av vårt välkomsterbjudanden nedan.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Tre senaste från Pareto:

PARB

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.