Gå til innholdet

Handel med utländska aktier och fonder

Handla aktier och andra värdepapper på 14 olika marknader globalt. Bygg din internationella portfölj hos Pareto Securities.

  • Värdepapper på 14 olika marknader globalt
  • Upptäck vårt konkurrenskraftiga USA-erbjudande
  • Valutakonto kopplat till ISK och depå
  • Handla aktier, fonder, ETF:er och ETFNer

Bli kund

Registrera dig på 3 minuter med BankID

Aktiehandel i 80 % av världens kapitalmarknad

Vi tillhandahåller elektronisk handel i värdepapper noterade i Sverige, Norge, Danmark, Finland, USA, Kanada, Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Spanien, Italien, Nederländerna, Belgien och Schweiz. Tillsammans utgör dessa marknader ca. 80% av det globala börsvärdet. 

Du kan även lägga manuella order i Hongkong, Japan, Singapore, Australien, Nya Zeeland, Sydafrika, Portugal och Österrike via våra mäklare på telefon.
 

Elektronisk handel på världens marknader hos Pareto Securities 

Du kan handla aktier snabbt och säkert direkt på 14 marknader via följande verktyg:
 
   SE  NO  DK  FI  US  DE  FR  NL  BE  ES  IT  GB  CH  CA
Pareto-sidan                    
Infront

Använd vår Onlinetjänst för att handla aktier i Norden. För att få tillgång till prisinformation samt handla på andra marknader behövs Infront Web Trader, Infront Mobile eller det mer avancerade verktyget Infront Active Trader

Handel i USA med tillgång till för- och eftermarknaden

Hos Pareto Securities får du en komplett helhetslösning för aktiehandel i USA. Amerikanska aktier är populära bland våra kunder och många är intresserade av att utnyttja de möjligheter som finns inom för- och efterhandel av amerikanska aktier.

Flexibla växlingsalernativ med valutakonto eller nettoväxling

Ett valutakonto kopplat till både ISK ock depå, passar dig som frekvent handlar i amerikanska aktier. När du handlar i USA med valutakonto får du dina avräkningsnotor i USD. Detta innebär att du slipper betala dyra växlingsavgifter varje gång du får ett avslut. 

Om du inte har ett valutakonto kommer dina transaktioner i en annan valuta att växlas automatiskt. Hos Pareto Securities har vi nettoväxling som standard. Det betyder att du betalar endast växlingsavgift på skillnaden i likvid mellan alla köp och sälj i USD under en handelsdag. 

Se priserna för automatisk växling

Handlar du aktier i utlandet och vill veta vad Pareto Securities kan erbjuda dig?

Vår prislista ger en översikt över courtagesats på varje enskild utländsk marknad. Förutom att erbjuda elektronisk handel på 80 % av världens kapitalmarknader kan du handla aktier på de flesta av världens börser via en mäklare.

Fyll i fälten nedan, så tar vi kontakt med dig.

Bygg en internationell och diversifierad portfölj

Utöver möjligheten att investera i utländska aktier får du tillgång till ett stort urval av:

  • Exchange Traded Funds (ETF): Läs mer
  • Traditionella fonder: Läs mer
  • Tradingprodukter (ETN'er)

Andra fördelar med att handla i utländska aktier

Som kund får du samlingsnotor på alla marknader vi erbjuder handel på. Det innebär att det spelar ingen roll hur många avslut du får i en viss aktie och sida. Samtliga avslut på köpsidan i en aktie buntas ihop samt alla avslut på säljsidan. Således betalar du inte mer än ett minicourtage per aktie och sida under en handelsdag.

BLI KUND

Är du redan kund? Läs mer om hur du kan komma igång med handel i utländska värdepapper

Registrera dig till vårt nyhetsbrev