Gå til innholdet

Africa Energy Corp - Intervju med vår E&P-analytiker

E&P-bolaget Africa Energy Corp annonserade i förra veckan en stor fyndighet utanför Sydafrika. Hör vår analytikers genomgång här.

(Vi beklagar ljudkvaliteten på detta klipp).

För detaljerad analys av Africa Energy Corp gå till vår kundweb här. Alla aktiva kunder (kunder som handlar aktier/fonder genom våra onlinetjänster) har full tillgång till vår analysprodukt.

Våra analytiker producerar en mängd bolags- och sektorsuppdateringar varje dag, huvudsakligen för bolag noterade på börser i Sverige, Norge, Tyskland, England och USA. Mer info om vilka analyser du kan få från Pareto finner du här.

Du kan nu samla dina fonder och aktier hos Pareto, på vanlig depå eller på ISKRegistrera dig som kund med bank-ID på 3 minuter.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

aec

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.